logo Rebelics   Services Seafile Over Rebelics Contact pagina


KLANTEN PORTFOLIO

SEAFILE DIENSTEN

GEOGRAFISCH BACKUP

HARDWARE ADVISEUR

DATAVERLIES PASSÉ

WEBSITE ONTWIKKELING


 

Website ontwikkeling

Een goede website is het visitekaartje voor uw bedrijf of organisatie. Rebelics heeft jarenlange ervaring in het ontwerpen van gebruiksvriendelijke en mooi vormgegeven websites voor een aantrekkelijke prijs. Rebelics werkt met moderne systemen en levert e-mail en domeinnaam in 1 pakket. In ons portfolio ziet u enkele voorbeelden.

Als consumenten of bedrijven op zoek zijn naar een product of dienst, zoeken zij eerst online. Een goed ontworpen website is het online verlengstuk van uw organisatie waarmee u een groot publiek bereikt.

Uw website door Rebelics

Rebelics is gespecialiseerd in het ontwerpen en ontwikkelen van professionele websites. Mede door onze jarenlange ervaring zijn we in staat om voor iedere onderneming of organisatie een website te ontwikkelen die volledig aansluit op uw specifieke wensen. En met onze aantrekkelijke prijzen zijn we toegankelijk voor iedere organisatie.

Voordat we voor voor u aan de slag gaan, willen we graag met u in gesprek. Wat wilt u met uw website bereiken? Weet u wie de doelgroep voor uw site is? Welke uitstraling wilt u hebben en welke navigatie vindt u handig? Kunt u uit de voeten met het CMS-systeem en hoe zorgen we ervoor dat u via de zoekmachines als Google goed gevonden wordt? Hoe zet u social media in?

Pas als deze vragen zijn beantwoord, gaan onze ontwerpers en ontwikkelaars aan de slag. Ook als uw huisstijl moet worden aangepast of als u behoefte heeft aan duidelijke webteksten, kunt u bij Rebelics terecht. U kunt bij Rebelics uw volledige online presentatie uit handen geven, van domeinnaam tot webhosting op maat. Neem vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden.