Krijg nieuwe klanten via Google SEO

Heeft u een Google Ads-campagne, maar bent u niet tevreden over de performance, support en lopende kosten? Of wil je aan de slag met Google Ads (voorheen AdWords) en weet je niet waar te beginnen? Als SEA-bureau zorgen we er samen met u voor dat u meer leads, klanten en verkopen genereert.

Wat is SEA? De afkorting betekent Search Engine Advertising. Het doel is om een ​​advertentiecampagne te optimaliseren zodat deze bij geschikte zoekopdrachten direct wordt weergegeven, idealiter zonder verspilling.

Met Google Ads de gewenste doelgroep aanspreken

Met Google Ads (voorheen Google AdWords) heeft u de mogelijkheid om precies de doelgroepen te bereiken die op zoek zijn naar de producten of diensten die u aanbiedt. Het enige wat je daarvoor hoeft te doen: op dit moment aanwezig zijn voor de gebruiker als aanbieder van deze dienst of dit product. Dit doe je door de advertentie precies te targeten op de interessegroepen, regio’s, talen en andere variabelen die je opgeeft. Een advertentie die relevant is voor de zoeker vergroot de kans dat de zoeker klikt en een aankoop doet. Ons SEA en Google Ads bureau adviseren u graag over de beste aanpak.

Een ander groot voordeel voor u als bedrijf is de nauwkeurige meetbaarheid van uw advertentiecampagnes en daarmee de steeds preciezere Google Ads-optimalisatie. Met Google Ads kunt u direct en eenvoudig zien of er op de geplaatste advertentie – die is gekoppeld aan een door u opgegeven trefwoord – is geklikt en dit tot een aankoop heeft geleid of niet. Als een geselecteerd zoekwoord of een geselecteerde advertentie zijn doel niet dient, kan deze onmiddellijk worden verwijderd of gewijzigd. Deze ervaring, die wordt verzameld uit de zoekwoorden, stelt ons in staat om desgewenst een nauwkeurige SEO-maatregel te nemen die precies en efficiënt werkt. Als Google-partner willen we ook graag uw bureaupartner worden op het gebied van Google Ads. We plannen de campagne en organiseren deze volgens uw aanbod en de klantenstructuur – en volgens de hiërarchie van interesses van de potentiële klanten.
Het SEA-bureau voor efficiënt adverteren

De prijs voor elk zoekwoord, zoals de positie van de betaalde advertentie, wordt bepaald door de zoekwoordveiling. In de zoekwoordveiling dient de adverteerder een prijsbod in dat zijn maximale betalingsbereidheid per klik aangeeft. De te betalen prijs is echter niet noodzakelijk zo hoog als het aanbod. Afhankelijk van het bod verschijnt uw advertentie onder de eerste drie treffers boven de organische zoekopdracht of onder een van de zeven treffers rechts van de zoekresultaten (zie Google-fragment). Als Google Ads- en SEA-bureau geven wij u professioneel advies zodat uw advertentiecampagne niet alleen een succes wordt, maar ook efficiënt.

Laten we teruggaan naar de tijd dat krantenadvertenties en tv-advertenties echt groot waren. De prijzen voor dergelijke advertenties zijn gebaseerd op het bereik, dat wil zeggen het totaal aantal kijkers of lezers. Het is echter mogelijk dat de meeste kijkers niet geïnteresseerd zijn in het product waarvoor reclame wordt gemaakt; het geld voor reclame is hier nutteloos. Met Google Ads en een campagne van ons Google Ads bureau in de buurt van Mainz brengt u uw advertenties veel efficiënter bij de juiste potentiële klanten.

Het is daarom in het belang van de reclamebedrijven om met de reclame zo min mogelijk niet-geadresseerden voor het product aan te spreken. In tegenstelling tot de reclamevormen van de afgelopen decennia biedt internet de mogelijkheid om potentiële klanten nauwkeuriger uit te filteren en direct aan te spreken met een Google Ads-campagne. Wij zijn het geschikte SEA bureau waarmee u de doelgroep direct kunt bereiken.

Het aanmaken en onderhouden van Google Ads-accounts en Google Ads-optimalisatie met verschillende verkoopbevorderende campagnes is een van onze kerncompetenties als Google Ads-bureau. Als Google Ads-partner helpen we u graag op weg met online adverteren, want hier ligt een groot potentieel voor nieuwe klanten dat u niet mag weggeven. Doe het vanaf het begin goed – wij helpen u als professioneel SEA-bureau.

Uw voordelen met Google Ads-advertenties

Je spreekt precies de potentiële klanten aan die je zoekt
We begeleiden uw campagne stap voor stap om de beste en meest kosteneffectieve resultaten te krijgen.