Selecteer een pagina

Een veilige vaststelling: een website onderhouden en beheren is moeilijk

Het goede nieuws is dat wij deze last van de schouders van gebruikers kunnen nemen, door uw site actueel te houden en u in staat te stellen uw tijd elders te besteden.

Onze diensten bieden ondersteuning en kunnen helpen bij uitval van de website, thema-aanpassingen, site back-ups, en meer.

Huidige situatie Gewenste situatie
Lekker snelle WordPress website aan Slow voor bezoekers om te laden en te browsen
Beveiligingsinbreuken en waarschuwingen aan Volledig beveiligde, bewaakte en gebackupte website
Lekker snelle WordPress website aan Missende prestatie-upgrades en functies
Teruglopend website verkeer aan Verbetering van de website van maand tot maand
Ontwrichtende en buggy e-commerce winkel aan Mobiel vriendelijke en geoptimaliseerde e-commerce website
Onervaren WordPress ontwikkelaars aan Expert WordPress ontwikkelaar

Laat onze experts voor je website zorgen

Het bijhouden van je WordPress onderhoudscontrolelijst is misschien een gedoe, maar het is nodig. Als je een bedrijf runt op een WordPress website dan is het waarschijnlijk tijd om het onderhoud en andere onbelangrijke taken door experts te laten doen terwijl jij je op je bedrijf concentreert.

We kennen WordPress

We hebben meer dan 10 jaar ervaring met WordPress ontwerpen, het maken van verschillende producten (thema’s en plugins) en websites. Wie beter dan wij kun je met het onderhoud van je website belasten? We kunnen er vol vertrouwen op bogen dat we een van de beste onderhoudsdiensten zijn die er zijn. Dus gun jezelf wat gemoedsrust door ons voor je website te laten zorgen. Ongetwijfeld zijn er dringender zaken, die je onverdeelde aandacht vragen.

WordPress website ontwerp

Een van de belangrijkste factoren van ons succes is de aandacht die we besteden aan het ontwerp. We hebben altijd de meest actuele wereldwijde trends in vormgeving gevolgd en die in onze ontwerpen toegepast en daarom zijn we onze rivalen steeds een stap voor.

Geavanceerde optimalisatie van de paginasnelheid

Nu weet je waarschijnlijk wel dat trage websites een negatieve ervaring voor je bezoekers creëren en zo ook de ranking van je website bij Zoekmachines beïnvloeden. Onze experts hebben aanleg voor problemen in verband met snelheid en laadtijd; wij garanderen dat de snelheidsscore en laadtijd van je website tot het uiterste worden geoptimaliseerd.

Voor wie is deze dienst bedoeld?

WordPress onderhoud is voor iedereen die een expert nodig heeft om zijn website te onderhouden en ook af en toe taken en reparaties uit te voeren.

Of je nu een klein bedrijf bent dat technische ondersteuning nodig heeft of een groot bedrijf dat deskundige ondersteuning en optimalisatie nodig heeft, je kunt gerust zijn in de wetenschap dat er altijd een open stroom van communicatie en betrouwbare mensen aan de andere kant ervan zal zijn.

Ben je echter iemand die zijn eigen technische team heeft dat je website beheert of ben je niet zo toegewijd aan je website of gebruik je gewoon geen WordPress, dan is deze dienst misschien niets voor jou.

Dus gun jezelf wat gemoedsrust door ons voor je website te laten zorgen.