Selecteer een pagina

Onze backlink scan en relevantie test

Backlink scanVerwijzingen naar jou en je site – zogenaamde backlinks – laten zien dat je een relevante informatiebron bent voor gebruikers. Zoekmachines gebruiken dit gegeven als indicator voor uw positionering in de zoekresultaten. Als u een autoriteit bent in uw vakgebied die is geïdentificeerd door geschikte backlinks, bent u zichtbaar voor meer gebruikers. Op deze manier versterkt een backlink netwerk je website en speelt zo een belangrijke rol bij zoekmachine optimalisatie.

Voorkomen van rank-beschadiging

Dit werkt echter alleen als de bijbehorende links afkomstig zijn van gerenommeerde bronnen die relevant zijn voor u en uw branche. Dubieuze en inferieure links beschadigen je ranking. Een dubieus linkprofiel kan zelfs worden afgestraft door Google en andere zoekmachines.

Als je niets aan het toeval overlaat als het gaat om linken en link-SEO en een boete-link wilt vermijden, dan is een backlink scan door een ervaren SEO-bureau als Rebelics SEO precies wat je zoekt.

Een backlink scan is nuttig voor u als:

 • U wilt een nauwkeurig overzicht krijgen van uw backlinks en hun kwaliteit.
 • U wilt een effectieve strategie ontwikkelen voor natuurlijke, duurzame linkbuilding.
 • U heeft een waarschuwing van Google ontvangen en heeft snel hulp nodig.
 • U wilt effectief schadelijke backlinks elimineren (trefwoord: link breaking).

Als experts in SEO en backlink scan weten we hoe hoogwaardige en natuurlijke link-bronnen uw positie in de zoekmachines kunnen verbeteren:

Gedetailleerde backlink-analyse

 • Wij geven u een duidelijk overzicht van uw backlink-netwerk en controleren alle links zorgvuldig op risico’s en potentieel.

Identificeer problemen

 • Met link audits bepalen we snel of schadelijke backlinks je reputatie in gevaar brengen en kunnen we ingrijpen door de linkverwijdering te starten.

De oorzaak vinden wanneer de ranglijst daalt

 • Als uw zichtbaarheid continu of plotseling verslechtert, zoeken wij uit welke backlinks hiervoor verantwoordelijk zijn.

Onmiddellijke hulp bij boetes en handmatige maatregelen

 • De annulering van een handmatige maatregel nemen wij direct voor onze rekening bij Google en verwijder links die tot de boete hebben geleid.

Rebelics SEO: de expert voor uw backlink scan

Links die verwijzen naar uw website zijn een belangrijke rankingfactor en bepalen bepalend voor uw positionering in de zoekresultaten van Google en Co. Naast de inhoud die u aan uw gebruikers aanbiedt, is uw linkprofiel een centraal element voor uw succes op internet. Als hier problemen zijn, verslechtert je ranking en daarmee je zichtbaarheid voor klanten en gebruikers.

Waarom ons inzetten om uw backlinks te controleren

De meest up-to-date index

 • Dit is de meest recente backlink database beschikbaar voor het publiek. Nieuwe links en verwijzende domeinen worden elke seconde toegevoegd, en een volledige database update gebeurt elke 4 weken, waarbij dode links worden verwijderd bij de backlink scan. Bovendien, de slimme crawling algo controleert meer belangrijke en dynamische pagina’s vaker, dus sommige pagina’s kunnen zelfs worden gerecrawled en links worden elke dag bijgewerkt.

Live backlink geschiedenis statistieken

 • Met de Historische Data module van onze backlink checker, heeft u toegang tot de info over hoe uw backlink profiel is veranderd in de loop van de tijd. Versterk niet alleen uw backlink analyse, maar ook uw link building inspanningen.

Inlink rank score

 • Net als Google’s PageRank, SEO PowerSuite’s InLink Rank is een score die link populariteit schat, of het belang van webpagina’s, bepaald door het aantal en de kwaliteit van de inkomende links naar de pagina (zowel extern als intern).
 • Door een hoge score, kunt u gemakkelijk de meest waardevolle links in uw backlink profiel spotten. Ook is een lage rang een geweldige manier om lage kwaliteit, spammy links te identificeren waar u misschien vanaf wilt om veilig te blijven voor Penguin en handmatige straffen.

API toegang voor pro gebruikers

 • Als u backlinks wilt monitoren met behulp van onze index buiten de backlink checker zelf, kunt u toegang aanvragen tot onze API. Integreer onze backlink index in uw dashboard of werkruimte wanneer het u uitkomt, en krijg alle data die u nodig heeft. Een gebruiker met API toegang zal in staat zijn om tot 3.000.000 backlinks op te halen en die gegevens elke maand in hun eigen dashboards te gebruiken.

Een spoedcursus voor SEO beginners

 • Als u nieuw bent met het concept van backlink onderzoek (en SEO in het algemeen!) maar graag zou beginnen met het bouwen van goede inkomende links, hebben we een beginners-vriendelijke gids gemaakt om u de essentiële vaardigheden te leren.
 • Met deze gids leert u hoe u een goede van een slechte backlink kunt onderscheiden, hoe u ankertekst kunt optimaliseren, hoe u meerdere concurrenten kunt vergelijken en hoe u de kansen van laaghangend fruit kunt vinden. U zult in staat zijn om de gids te downloaden nadat u een website heeft geanalyseerd.

Neem contact met ons op en laat ons u een vrijblijvende offerte doen. Contactpagina