Onze backlink scan en relevantie

Verwijzingen naar jou en je site – zogenaamde backlinks – laten zien dat je een relevante informatiebron bent voor gebruikers. Zoekmachines gebruiken dit gegeven als indicator voor uw positionering in de zoekresultaten. Als u een autoriteit bent in uw vakgebied die is geïdentificeerd door geschikte backlinks, bent u zichtbaar voor meer gebruikers. Op deze manier versterkt een backlink netwerk je website en speelt zo een belangrijke rol bij zoekmachine optimalisatie.

Voorkomen van rankbeschadiging

Dit werkt echter alleen als de bijbehorende links afkomstig zijn van gerenommeerde bronnen die relevant zijn voor u en uw branche. Dubieuze en inferieure links beschadigen je ranking. Een dubieus linkprofiel kan zelfs worden afgestraft door Google en andere zoekmachines.

Als je niets aan het toeval overlaat als het gaat om linken en link-SEO en een boete-link wilt vermijden, dan is een link-audit door een ervaren SEO-bureau als Rebelics SEO precies wat je zoekt.

Een link-audit is nuttig voor u als:

• U wilt een nauwkeurig overzicht krijgen van uw backlinks en hun kwaliteit.

• U wilt een effectieve strategie ontwikkelen voor natuurlijke, duurzame linkbuilding.

• U heeft een waarschuwing van Google ontvangen en heeft snel hulp nodig.

• U wilt effectief schadelijke backlinks elimineren (trefwoord: link breaking).

Als experts in SEO en link-audits weten we hoe hoogwaardige en natuurlijke linkbronnen uw positie in de zoekmachines kunnen verbeteren:

Gedetailleerde backlink-analyse

Wij geven u een duidelijk overzicht van uw backlinknetwerk en controleren alle links zorgvuldig op risico’s en potentieel.

Identificeer problemen

Met linkaudits bepalen we snel of schadelijke backlinks je reputatie in gevaar brengen en kunnen we ingrijpen door de linkverwijdering te starten.

De oorzaak vinden wanneer de ranglijst daalt

Als uw zichtbaarheid continu of plotseling verslechtert, zoeken wij uit welke backlinks hiervoor verantwoordelijk zijn.

Onmiddellijke hulp bij boetes en handmatige maatregelen

De annulering van een handmatige maatregel nemen wij direct voor onze rekening bij Google en verwijder links die tot de boete hebben geleid.

Rebelics SEO: de expert voor uw link-audit

Links die verwijzen naar uw website zijn een belangrijke rankingfactor en bepalen bepalend voor uw positionering in de zoekresultaten van Google en Co. Naast de inhoud die u aan uw gebruikers aanbiedt, is uw linkprofiel een centraal element voor uw succes op internet. Als hier problemen zijn, verslechtert je ranking en daarmee je zichtbaarheid voor klanten en gebruikers.

Met een link-audit kunt u uw backlink-netwerk controleren en optimaliseren en er een krachtig hulpmiddel van maken voor uw online succes.
Rebelics SEO is uw sterke en competente partner voor uitgebreide, efficiënte zoekmachinemarketing in het offpage en onpage gebied.

Onze SEO-experts beantwoorden al je vragen over de link-audit: van anchortekst, link juice en disavow tool tot nofollow en dofollow attribuut, wij staan voor je klaar in alle zaken die te maken hebben met het link-SEO-profiel.

Neem contact met ons op en laat ons u een vrijblijvende offerte doen. Contact Pagina