Selecteer een pagina
marketing bureau uit Almere

SEO Search Engine Optimization

Niet zomaar een online marketing bureau uit Almere, maar uw marketing bureau uit Almere

Knowhow, ervaring en creativiteit: dat is het recept voor succes voor ons werk bij marketing bureau uit Almere en dat is precies waarom we al meer dan jaar een betrouwbaar aanspreekpunt zijn voor klanten uit heel Almere en omstreken.

We combineren alle gebieden van online marketing en zoekmachine optimalisatie voor uw succes en staan ​​altijd klaar om samen met u nieuwe wegen te vinden. We hebben al enkele duizenden webprojecten succesvol afgerond en staan ​​nog steeds open voor nieuwe uitdagingen.

Individueel advies, een vast aanspreekpunt, snelle bereikbaarheid en transparantie: we willen jou als mede-denker en medewerker ondersteunen zodat we samen kunnen groeien.

Voor ons team geldt: Wij zijn het sterkst als veel verschillende vaardigheden, achtergronden en impulsen samenkomen tot een geheel. Betrokken, flexibel en nieuwsgierig, we zijn altijd in beweging voor onze klanten. Onze klanten geven marketing bureau uit Almere gemiddeld 4,8 van de 5 sterren voor onze samenwerking.

TRANSPARANT

Dankzij directe toegang heeft u altijd volledige controle over de actuele status van uw project. U ontvangt alle belangrijke feiten en cijfers in zinvolle analyses.

PRAGMATISCH

Onze ondersteuning is er voor u: niet alleen voor acute technische problemen, maar ook voor alle andere zorgen vinden we direct een oplossing.
Wij zullen het doen! – Je bent in goede handen bij marketing bureau uit Almere

Korte termijn praatjesmakers: Veel bureaus verliezen het contact met de klant kort nadat het contract is getekend. Daarvoor is de klant koning – even later is er nauwelijks iets te horen van de contactpersoon. Dit is precies wat er bij ons niet gebeurt: wij staan ​​voor u klaar om u gedurende de gehele looptijd van uw project te ondersteunen en te adviseren onder het motto: Stappen nemen!

Bel ons gewoon spontaan. Wij zijn benieuwd wat u met uw website wilt bereiken en hoe wij u daarbij kunnen helpen.

Tel: 06 426 48 939

We zijn gepassioneerd over ons werk – en uw project

Eerlijk gezegd: we praten niet lang om de brij heen en zeggen wat er aan de hand is. Open voor u en met u, creëren wij de basis voor een vertrouwensvolle samenwerking.

Actief:

Problemen worden niet opgelost door te negeren en weg te rennen, maar door er rechtstreeks naar toe te gaan en actief te zijn. We pakken dingen vastberaden en creatieve energie aan in plaats van lang te aarzelen bij marketing bureau uit Almere

Nieuwsgierig:

We wachten niet alleen op de toekomst, we helpen die zelf vorm te geven. Wat nu en hoe kunnen we daar zijn? Innovatie, creativiteit en een open blik vooruit geven richting aan ons handelen.

Als je het kunt meten, kun je het verbeteren!

Deze dagen, hoewel, de meest voorkomende reden uw website is niet ranking is waarschijnlijk omdat uw concurrentie doet meer dan jij.
U vergeet uw echte concurrentie

Op het eerste gezicht lijkt SEO misschien een strijd tussen uw website en Google. Maar vergeet niet, Google, hoewel het zeker zijn eisen heeft, is slechts de tussenpersoon. De echte concurrentie ligt tussen u en uw concurrenten.

Zoekmachine optimalisatie is niet langer een clandestiene tactiek die alleen bekend is bij een select groepje. Het maakt nu deel uit van elk marketingplan dat er is, en voor elke link die u niet bouwt, en elke blog die u niet publiceert, en elke video die u niet maakt, is uw concurrentie dat misschien wel. U bent allemaal gericht op het opzetten van een winkel in een zeer beperkte ruimte.

Als je je vingers in SEO hebt gestoken, zie je misschien een beetje beweging in de rankings. Echter, het simpele feit is dat degenen die waden uit in de diepere einde van SEO zijn meer resultaten te zien dan jij. De bottom line: doe meer dan uw concurrentie doet. Dat begint met een grondige analyse van alles wat je concurrenten doen en eindigt met je doet het nog beter!

En dat brengt ons bij ons volgende bericht: u bent in de Google Penalty Box terechtgekomen

De Manual Action Penalty van Google kan uw website volledig uit hun zoekresultaten verwijderen. Als u vroeger echt goed gerangschikt hebt en daarna sterk gedaald bent (of zelfs helemaal uit de rankings), kunt u aan de verkeerde kant van een penalty staan. Het enige wat u kunt doen is het rapport over de handmatige acties van Google controleren en beginnen de problemen te corrigeren.

Als u zo’n rapport ontvangen hebt, betekent dat dat een menselijke beoordelaar bepaald heeft dat uw website niet meer voldoet aan de webmaster richtlijnen van Google. Wat kan een Manual Action veroorzaken? Volgens Google kunt u bestraft worden als de beoordelaar vaststelt dat u: Een gehackte site – Iemand heeft kwaadaardige inhoud op uw site geüpload en verborgen. Door gebruikers gegenereerde spam – Spam commentaren op forums of blogs. Spammy freehosts – Een aanzienlijk deel van de pagina’s die op een dienst gehost worden zijn spammy.