Dataverlies voorgoed verleden tijd met Backup Live!

Het verlies van data kan grote gevolgen hebben voor uw bedrijfscontinuïteit. De toename van data en de opslag daarvan zorgen ervoor dat elk bedrijf zich beter moet voorbereiden op operationele storingen en dataverlies door menselijke fouten.

Dataverlies in een datacenter is in de meeste gevallen te wijten aan menselijke fouten. Andere oorzaken komen vaak voort uit hardware-falen en worden verergerd door de afwezigheid van een herstelplan. Waardevolle tijd gaat verloren, zodra duidelijk wordt dat belangrijke back-ups corrupt zijn of niet kunnen worden uitgelezen op het moment dat zich een ramp voordoet.

Iedereen kent deze frustratie: je vergeet in alle hectiek een bestand op te slaan of belangrijke bestanden zijn niet meer terug te vinden in het systeem. Om verloren bestanden terug te zoeken, kunt u gebruik maken van kostbare programma’s of een expert inhuren. Buiten dat dit u veel geld kost, vindt zo’n datarecovery meestal plaats op een tijdstip dat het absoluut niet uitkomt.

De oplossing

Voor gebruikers van de Live Backup van Rebelics behoort dataverlies voorgoed tot het verleden. Live Backup draait als back-up systeem namelijk 24/7 mee en slaat alle bestanden op. Dit betekent dat er altijd de meest recente versie terug te vinden is op de servers van Live Backup. De opgeslagen versies zijn door alle gebruikers eenvoudig te traceren en opnieuw te gebruiken. Zo wordt u een hoop tijd, geld en frustratie bespaard en kunnen bedrijfsprocessen ongestoord doorlopen.

De Geografische Backup

Rebelics is een groot voorstander van de geografische backup!

 


Elk onderneming heeft tegenwoordig een vaste aansluiting op het internet. Toch gebruiken veel bedrijven nog steeds verouderde en achterhaalde methodes voor het opslaan van hun gegevens. Deze methodes bieden weinig zekerheid, terwijl een veilige oplossing voorhanden is.

Tapestreamers die slijten, breken of vergeten worden en in het pand achterblijven. CD’s of DVD’s die slecht tegen vocht of licht kunnen en in het dagelijks gebruik zeer onhandig zijn. Een server die ergens in een stoffige ruimte staat opgeslagen. Met Back-up Live behoren deze problemen tot het verleden.

 

Alle voordelen op een rij van ‘Backup Live’ van Rebelics

 

  • eerste drie maanden gratis: Geen contract en geen verplichtingen

  • professionele software met de juiste instellingen
    geïnstalleerd

  • geen investering in hardware, een vaste internetverbinding is voldoende

  • automatische dagelijkse back-ups: De hele dag door

  • volledig geautomatiseerd proces en u kunt uw eigen backup monitoren

  • veilige versleuteling van uw bestanden: AES 128 bits encryptie over SSL

  • uw backups blijven op Nederlandse bodem en op Nederlandse servers

 

De valkuil van cloud

Cloud oplossingen zijn veelal simpele kopieer tools. Deze cloudoplossingen kopieeren lukraak alle bestanden en mappen van uw PC naar een server ergens op de wereld. Mocht u ooit onverhoopt slachtoffer worden van een cyber aanval zullen uw bestanden versleuteld worden en kunt u deze niet meer openen of benaderen. Deze versleutelde bestanden worden vervolgens domweg naar uw cloud gekopieerd en heeft u geen enkele manier over om uw bestanden te herstellen en uw werk voort te zetten waar u was gebleven.

Hoe gaan wij te werk

Tijdens het eerste contact zullen wij u eerst een paar eenvoudig te beantwoorden vragen stellen.

Op basis van de hoeveelheid data die moet worden veiliggesteld, stellen wij u vervolgens drie varianten voor:

De meeste kleine ondernemers of ZZP’ers hebben genoeg aan de kleinste en tevens goedkoopste variant Small 15GB.

Er wordt samen gekeken op welke dag de installatie van de backup kan plaatsvinden. Wij begrijpen ook dat u als kleine ondernemer overdag weinig tijd heeft voor een afspraak en daarom kunnen wij de installatie ook ’s avonds uitvoeren.

Tijdens de huidige omstandigheden omtrent COVID-19 zullen wij zoveel mogelijk de installatie op afstand uitvoeren. Hiervoor is wel een beetje samenwerking nodig om een TeamViewer verbinding tot stand te brengen.

Wij voeren de installatie voor u uit en u wijst ons welke map/mappen u wilt back-uppen.

 

Onze Prijzen

Small 15GB

€ 15 per maand

Medium 30GB

€ 20 per maand

Large 60GB

€ 25 per maand

Eerste 3 maanden Gratis
Advies en installatie Gratis