Selecteer een pagina

Rebelics SEO

Overtuig uzelf – samen met Rebelics SEO samen met inhoud van hoge kwaliteit!

Wie ben je, wat bied je je klanten en waarom zouden ze de jouwe kiezen uit de massa-aanbiedingen? Je kunt deze vragen krachtig beantwoorden met hoogwaardige content. Door teksten, video’s, afbeeldingen en vele andere soorten inhoud te gebruiken om klanten te targeten en uw merk te positioneren, vergroot u uw zichtbaarheid, uw verkeer en dus uw omzet.

Leg de basis voor langdurig contentmarketing succes met een professional – Rebelics SEO ondersteunt u met tal van diensten met betrekking tot moderne contentmarketing voor elke branche.

Contentmarketing kan leads genereren, de aandacht trekken, je merk versterken, je in contact brengen met gebruikers, de verkoop stimuleren en nog veel meer – als er een solide, gerichte strategie achter alle maatregelen zit. Met een doordachte contentstrategie geef je richting aan alle content en vergroot je de impact ervan.

Vertrouw met ons op een contentmarketing-strategie die precies is afgestemd op jou en jouw behoeften. Van advies tot creatie en seeding: als online marketing, contentmarketing & SEO bureau combineren we alle maatregelen tot een individueel pakket voor onze klanten. Dat doen wij op het gebied van contentmarketing

Analyse & advies van Rebelics SEO

Hoe gaat het met je inhoud? Door de huidige situatie zorgvuldig te analyseren, ontdekken we niet alleen problemen, maar ook nieuwe mogelijkheden. We bekijken uw huidige strategie en ontdekken hoe en waar u contentmarketing winstgevend kunt inzetten.

Implementatie van de strategie

Samen met jou ontwikkelen we een heldere contentmarketing-strategie die is afgestemd op jouw individuele doelen. Op verzoek nemen we graag de implementatie van alle noodzakelijke maatregelen over, zowel on-page als off-page.

Content maken en bewerken

Heeft u hoogwaardige teksten nodig of wilt u uw eigen content optimaliseren? Vertrouw dan op onze interne redactie. We proeflezen en creëren SEO-relevante inhoud van alle soorten voor klanten uit veel verschillende industrieën met een focus op gebruikerservaring.

Contentbeheer & ondersteuning bij Rebelics SEO

Wij staan ​​voor u klaar op lange termijn en nemen als onderdeel van uw strategie het gerichte contentmanagement over. Latere optimalisaties zijn altijd mogelijk en we blijven in staat om direct in te spelen op veranderingen in de markt.

Contentmarketing-definitie – Wat is contentmarketing?

Contentmarketing is een online marketingstrategie waarbij content zoals teksten, video’s en afbeeldingen worden ingezet om klanten aan te spreken en te overtuigen.
Vooral belangrijk als het om webcontent gaat: content moet natuurlijk SEO-geoptimaliseerd zijn, maar de gebruiker mag het niet uit het oog verliezen. Goede contentmarketing is niet alleen gemaakt voor zoekmachines, maar moet voldoen aan de hoogste eisen op het gebied van gebruikerservaring en toegevoegde waarde.

Alles wat u moet weten over contentmarketing – onze gids voor alles

Met contentmarketing versterk je je merk en spreek je klanten bijzonder effectief aan. Maar hoe werkt het precies? In onze gids beantwoorden we de belangrijkste vragen over contentmarketing.

Welke soorten inhoud zijn er?

Inhoud betekent inhoud en het betekent eigenlijk alle soorten inhoud die u kunt produceren en op internet kunt plaatsen.

Typische soorten inhoud:

  • Teksten (websiteteksten, productteksten, blogposts, tijdschriftartikelen, artikels, persberichten, e-books …)
  • Afbeeldingen & infographics
  • Video’s
  • Berichten op sociale media
  • Apps en spellen
  • Audio (podcast, muziek, enz.)

Welke van deze soorten content geschikt is voor uw individuele contentmarketing-strategie, hangt af van het doel van uw maatregelen.

Protocollen: HTTP vs HTTPS

Een protocol is dat “http” of “https” dat voorafgaat aan uw domeinnaam. Google beveelt aan dat alle websites een beveiligd protocol hebben (de “s” in “https” staat voor “secure”). Om ervoor te zorgen dat uw URL’s het https://-protocol gebruiken in plaats van http://, moet u een SSL-certificaat (Secure Sockets Layer) verkrijgen.

SSL-certificaten worden gebruikt om gegevens te coderen. Ze zorgen ervoor dat alle gegevens die tussen de webserver en de browser van de zoeker worden doorgegeven, privé blijven. Sinds juli 2018 geeft Google Chrome “niet beveiligd” weer voor alle HTTP-sites, waardoor deze sites onbetrouwbaar kunnen overkomen op bezoekers en ertoe kunnen leiden dat ze de site verlaten.

Probeer HTTP/2 voor meer efficiëntie

HTTP/2 is een verbetering van het traditionele HTTP-netwerkprotocol en maakt het verzenden van uw bronnen van uw server naar uw browser efficiënter. Deze update verbetert het “fetch and load”-gedeelte van uw kritieke renderingpad (uitvoeriger besproken in hoofdstuk 5), helpt de beveiliging van uw website te verbeteren en kan de prestaties helpen verbeteren. U moet HTTPS gebruiken om te migreren naar HTTP/2.