Samen met Rebelics SEO Almere omhoog in de ranking

Vroeger waren dat vooral klassieke communicatiemedia zoals kranten, tv, radio, flyers ed, maar de laatste jaren is er veel veranderd. Want bijna overal is er tegenwoordig goed internet en of je nu jong of oud bent, we hebben allemaal high tich apparaten waarmee we het internet en vooral zoekmachines als Google dag en nacht kunnen bereiken. Zowel grote als kleine Almeerse bedrijven hebben dit inmiddels onderkend en maken er nu al gebruik van. Maar is een mooie en moderne website nog wel voldoende? Waarschijnlijk niet, want alleen een goed vindbare website voldoet aan het enige en echte doel. En dit is precies waar het onderwerp SEO Almere om de hoek komt kijken.

Zoekmachineoptimalisatie helpt uw ​​website te brengen waar uw klanten al actief op zoek zijn naar uw bedrijf.
Namelijk de eerste pagina met zoekresultaten van Google.

Specialist SEO Almere

Mijn naam is Nick Haenen en ik heb het onderwerp SEO optimalisatie een 12 jaar geleden voor mezelf kunnen ontdekken en ontwikkelde al snel een passie voor SEO optimalisatie gespecialiseerd op Almere en nabij gelegen gebieden zoals Lelystad, Harderwijk en deels het Gooi. Tegenwoordig heb ik mij volledig gespecialiseerd in zoekmachine optimalisatie en klantenondersteuning op dit gebied.

Ik besteed al mijn aandacht aan de allerbeste optimalisaties en aan mijn klanten. Zo kan ik elk project 100% aan en houd ik altijd het overzicht. Aangezien ik geen groot bureau ben, maar als specialist selectief reis en werk, profiteren mijn klanten ook van flexibiliteit en persoonlijkheid tijdens de duur van een samenwerking. Want van begin tot eind ben ik altijd de contactpersoon die ik kan bereiken.

Als je geïnteresseerd bent in mijn hulp, neem dan contact met me op. U kunt mij snel bereiken via de verschillende kanalen zoals email, telefoon of bericht via de contactpagina. Tijdens een persoonlijke uitwisseling aan de telefoon of ter plaatse kunnen we elkaar leren kennen en het project van dichterbij bekijken. Ik kijk uit naar onze samenwerking!


Mijn waarden

Bij het werken met mijn klanten vertrouw ik vooral op eerlijkheid, flexibiliteit en persoonlijke relaties. De samenwerking met mij kan op elk moment worden beëindigd of aangepast en ik ben zowel het aanspreekpunt voor vragen of behoefte aan overleg als de uitvoerende kracht.


Altijd up-to-date

Je hoeft geen professional te zijn als het om SEO Almere gaat en je hoeft je ook niet af te vragen wat er eigenlijk aan de hand is. Want ik stuur al mijn klanten regelmatig rapportages met de werkzaamheden die ik heb uitgevoerd en ook de ontwikkeling van belangrijke kengetallen hoort daarbij.

Duurzame marketingtool

SEO Almere is geen marketingkanaal dat morgen klanten brengt, maar een medium dat in de 21e eeuw heel goed werkt en met de juiste maatregelen zeer duurzaam is. Ook na verloop van tijd profiteert u hiervan langdurig en zeer continu in de vorm van aanvragen of verkopen.

Het werkt!

Bij veel marketingkanalen heb je altijd het probleem dat je van tevoren niet weet of het gaat werken. Niet zo met SEO Almere. Want hier heb je een duidelijke doelgroep en gebruikers die behoefte hebben aan producten, diensten of informatie die veel makkelijker om te zetten zijn dan bij andere media.

 

Enkele referenties

Zoekmachineoptimalisatie Almere: Hoe werkt het?

In een eerste gesprek wisselen we telefonisch of op uw locatie in Almere van gedachten en kan ik u alvast adviseren over een mogelijke strategie. In dit gesprek kunnen we de wederzijdse verwachtingen nagaan en kunt u een aantal vragen beantwoorden over het gebruikte systeem, de geschiedenis en uw diensten of producten. Ook kunnen we alvast de belangrijkste trefwoorden en de focus van de samenwerking definiëren.

Je krijgt dan van mij een analyse in de vorm van een video en een concrete aanbieding. Op basis hiervan kun je beslissen of je met mij bij SEO Almere wilt werken of niet. Als je voor mij kiest, is het eerste dat zal plaatsvinden de gegevensuitwisseling, omdat ik voor mijn werk toegang nodig heb tot sommige dingen. In het begin controleer en onderzoek ik de relevante zoektermen nader en leg de actuele status vast, dan geef ik je nogmaals mijn exacte plan zodat je in beeld bent en eventueel wijzigingsverzoeken kunt indienen.

Zodra ik alle informatie en toegang heb die ik nodig heb, begint het echte werk. In de loop van de optimalisatiefase worden in eerste instantie technische en on-page maatregelen uitgevoerd. Dit omvat ook het optimaliseren van de metatags (titel en beschrijving voor Google) en het maken van zoekmachine-geoptimaliseerde teksten. Met name links van andere websites naar die van u worden dan continu opgebouwd. Zogenaamde backlinks, die het vertrouwen in de zoekmachine versterken. Afhankelijk van het project en de intensiteit van de SEO Almere samenwerking, zal ik deze maatregelen maand na maand uitvoeren en altijd aan het begin van de maand aan u rapporteren.


SEO Almere: Diensten

Mijn focus ligt volledig op SEO Almere en geen andere gebieden of projecten. Voor andere dingen zijn er anderen die beter zijn in het onderwerp. Ik geef dit graag door aan dienstverleners uit mijn netwerk. Er zijn echter verschillende soorten en vormen van samenwerking op het gebied van zoekmachine optimalisatie die ik u kan bieden.


Full-service SEO

SEO Almere bestaat uit verschillende disciplines zoals OnPage, OffPage en technische SEO. Om goede posities en een goede zichtbaarheid te bereiken, zijn alle componenten van zoekmachineoptimalisatie vereist. Daarom werk ik maandelijks met bijna alle klanten en neem ik alle taken volledig over. Ook voor zoekmachines geoptimaliseerde teksten worden door mij aangeleverd.


Betaalde advertenties / Google-advertenties

Zoekmachineoptimalisatie Almere richt zich op het organische/onbetaalde gebied van zoekresultaten. Er is echter ook het betaalde gedeelte, beter bekend als SEA of Google Ads, waarlangs de advertenties worden geplaatst. Maar het is gemakkelijk om hier je vingers aan te branden als de campagnes verkeerd zijn opgezet. Ik help je graag met een gedegen setup en performance optimalisatie voor maximaal resultaat.
SEO voor bedrijven in Almere

Vooral artsen, advocaten, lokale dienstverleners, winkels en restaurants uit Almere voelen de kracht van zoekmachines. Omdat ook Google Maps en de Google MyBusiness-invoer positief kunnen worden beïnvloed door de SEO Almere. En tegenwoordig zoeken mensen zelden in gele pagina’s of kranten, omdat alles met een paar klikken op internet staat en gebruikers ook suggesties in de directe omgeving krijgen als ze een lokale term invoeren.
Workshops

Natuurlijk kunt u ook kiezen voor advies als vorm van samenwerking met SEO Almere. In individuele sessies op locatie in Almere of online, help ik je de juiste aanpak te vinden.

de 3 belangrijkste woorden die uw bedrijf veilig houden

Als u moeite heeft om meer verkeer naar uw website te krijgen, dan ligt het antwoord misschien wel gewoon in dit GRATIS rapport!